Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı İskenderun’da


Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Tayyip Erdoğan’ın kızı, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İskenderun’a geldi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı İskenderun’da

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar

 Bir dizi ziyaret ve program için Hatay’a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kızı, KADEM Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, İskenderun’a geldi.

Kadem ve TÜGVA temsilcileri tarafından Hatay Havalimanında karşılanarak İskenderun’a gelen Bayraktar’ı Ramada Otel’de AK Parti Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Hüseyin Şanverdi, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, AK Parti İlçe Başkanı Abdulkerim Güven ve partililer karşıladı. Bayraktar’ın Hatay Eğitime Destek Platformu Aylık toplantısına katılacağı öğrenildi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, gerçekleşen ziyaretle ilgili “Cumhurbaşkanımızın değerli kızı ve KADEM Başkan Yardımcısı Sayın Sümeyye Erdoğan Bayraktar’a barış ve hoşgörü kenti İskenderun’umuza teşriflerinden dolayı müteşekkiriz” dedi.

 

 

 

 

 

 

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar

div id="fb-root">