HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÖNER’DEN YALAN HABERE SERT TEPKİ!


HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÖNER’DEN YALAN HABERE SERT TEPKİ!
HATAY ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI DÖNER’DEN YALAN HABERE SERT TEPKİ!

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar

Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Alihan Döner, bugün Cumhuriyet Gazetesinde yer alan asparagas haber ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

Sabah saatlerinde Hatay Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde ülkücülerin okulu bastığı iddia edilen haberin tamamen gerçek dışı olduğunu söyleyen Döner, “Söz konusu müfteriler, yalan ve iftirayı huy edinmiş eğitimci kisvesi altında bölücülük ve terör faaliyetlerini destekleyen kimselerdir. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın Türk Gençliğinin lehine çaba ve faaliyetleri bu menfur zihniyeti rahatsız etmiş, çamur at izi kalsın mantığı ile alçakça iftiralara başvurmuşlardır.” Dedi.

Olayın haberde lanse edildiği gibi olmadığını vurgulayan Döner, “Okul öğrencileri, vakfımız bünyesindeki gönüllülerimizle sohbet ederken saldırgan öğretmenler yanlarına gelmiş, öğrencilere ve arkadaşlarımıza hakaret ve tehdit içerikli söylemlerde bulunmuşlardır. Pkk ve terör sempatizanı bazı öğretmenler ise "Sizin eğitim hayatınızı bitireceğim" tarzı ifadelerle sözlü saldırıda bulunmuş buna ilaveten öğrencileri kollarından çekiştirerek olay mahallinden uzaklaştırma girişiminde bulunmuştur. Bu tutumun tek sebebi öğrencilerin vatan-millet sevgisine sahip, terör ve yanlısı tutumlara karşı şuurlu kimseler olmasıdır. Öğrenci velileri de olayı öğrendikleri gibi okul yönetimine şikayetlerini sunmuş, evlatlarına yapılan bu aşağılama ve baskıcı müdahaleye sessiz kalmayacaklarını dile getirmiştir.” Dedi.

Saldırgan öğretmenler ve yapılan yalan haberle ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını belirten Döner, “Hataylı şehidimiz Ahmet Benli'nin adını taşıyan güzide bir eğitim kurumunda terör ve bölücülük faaliyetleri ile nam salmış birilerinin öğretmenlik yapması söz konusu olamaz, olmamalıdır. Sendika kılıfı altında yaptıkları bölücülük faaliyetleri kamuca malumdur. Bu faaliyetlere sessiz kalmayacağız. Genel Merkez ve İl Yönetimi olarak bu iftira karşısında kanuni haklarımızın takipçisi olacağız.” Dedi.

Reklamlar
Reklamlar
Reklamlar


Bir Yorum Yaz




Bu site çerez kullanıyor. Siteye göz atmaya devam ederek çerezleri kullanmamızı kabul etmiş oluyorsunuz. Şartlar ve Koşullar

div id="fb-root">